Superjurnaliştii

Modulul ”Superjurnaliștii” cuprinde 10 ședințe, în care ne axăm pe 10 ”superputeri”, ce transformă orice copil într-un OM MARE! Ne folosim de 10 tehnici împrumutate din mass-media (interviul, ancheta, reportajul, știrea etc.) și peste 100 de jocuri psiho-pedagogice! Toate, cu un singur scop, acela de a-i ajuta pe copiii cu vârste între 6 și 12 ani să-și învingă teama de a vorbi în public, să aibă încredere în propriile persoane și mai ales să descopere ceea ce le place cu adevărat să facă.

La finalul fiecărui atelier, copiii participanți vor primi câte un certificat, cu cele 10 ”superputeri”: ATITUDINE, CARACTER, CINSTE, CREATIVITATE, CURIOZITATE, EMPATIE, ETICĂ, INTEGRITATE, ÎNCREDERE și LOIALITATE. Acestea sunt valorile pe care le promovăm în cadrului modulului ”Superjurnaliștii” .

Atelierele se vor desfășura în locații diferite pentru că ne dorim ca produsul nostru să fie unul DINAMIC și care să stârnească – fiecărui participant – CURIOZITATEA.

Orașe: Târgoviște, București, Pitești
Durata unei ședințe (atelier): 60 – 90 de minute, în funcție de locație
Taxa de participare: 25 de lei / copil / ședință (Târgoviște), 30 de lei / copil / ședință (Pitești), 40 lei / copil / ședință (București)*
*prețurile sunt calculate în funcție de locațiile în care ne desfășurăm activitatea.
Pentru plata în avans a modulului se acordă o reducere de 20% . Cu alte cuvinte, la plata în avans, două dintre cele zece ședințe sunt gratuite!
Perioada în care se țin atelierele: sâmbăta și duminica. Dacă există solicitări din partea părinților, ședințele se pot desfășura și în cursul săptămânii.
Numărul de participanți: între 5 și 10 copii / serie.

IMPORTANT!
– la finalul fiecărei ședințe, copiii au parte de câte o surpriză, pe lângă certificatele de ”superputere”.
– la finalul modului (a zecea ședință), fiecare copil va primi TRUSA SUPERJURNALISTULUI + legitimație de SUPERJURNALIST
– copiii vor avea acces gratuit, în toate locațiile în care ne vom desfășura activitățile
Organizatorul atelierului va încheia, în prealabil, câte un contract cu fiecare reprezentant legal ai copiilor ce urmează să participe la atelierul ”Superjurnaliștii”. Totodată, părinții vor încheia și un
acord, pentru a putea urca pe pagina noastră de facebook imagini și fotografii cu copiii participanți.
Pentru mai multe detalii despre acest atelier, folosiți una dintre datele de contact:

Andrei Aldea
telefon – 0727018689
e-mail – andreialdeaa@gmail.com
facebook – Lumea lui Știe Tot

Informații de background
Andrei Aldea – ”Lucrez în presă de peste 15 ani (Digi 24, Acasa TV, Prima TV etc.). Timp de aproape șapte ani (octombrie 2011 – aprilie 2018), am fost reporter la emisiunea ”Jurnal pentru copii”, de la Digi24. În tot acest timp am avut ocazia să particip la sute de ateliere tematice, pentru copii. Totodată, am realizat peste 1000 de știri și reportaje, în care am relaționat cu copii și părinți, din
toate mediile. Precizez că am absolvit și modulul psiho-pedagogic. Consider că este de datoria noastră să oferim valoare și experiențe noi celor mici. Doar așa copiii se pot cunoaște mai bine și pot căpăta încredere. De asemenea, frica de a vorbi în public sau frica de a-și susține punctul de vedere sunt printre cele mai mari temeri ale oamenilor. Și astfel de ateliere nu fac altceva decât să crească stima de sine a fiecărui participant.”